top of page

Evergreen, CO

TORREY PINE RESIDENCE

Located in a tranquil forest, this well crafted house takes advantage of the incredible surrounding views. The open concept main floor has a vaulted celling with massive window pulling the outdoor inside. An accent to nature through wood paneling on the celling and an exposed wood beam further blurs the line between interior and exterior. 

The large kitchen features custom cabinetry and a spacious center island. The primary bathroom has an elegant ensuite bathroom with it's won stunning views.  The lower level has a walk out door and a modern wood burning stove. With a large patio and wrap around deck, this home has ample entertaining space both indoors and out. 

Design Studio Architects also curated the landscaping of this 10,018sf lot. ensuring the forests health for generations to come. 

Building Type: Renovation;  Wood Frame

Size: 3,271 SF. Two story. 

bottom of page